Producció d'espectacles cinematogràfics

Producció d'espectacles cinematogràfics

A MODIband sempre ens ha agradat molt fusionar el cinema amb la música en viu. Tal com es feia a principis del segle XX, quan el cinema encara era mut i s’havia d’acompanyar de música en directe. Hem programat cine-concerts amb pel·lícules mudes clàssiques de Buster Keaton, Charles Chaplin o Harold Lloyd, amb piano, quartets o orquestres senceres. Amb arranjaments més clàssics o d’altres més contemporanis. I també ens agrada fusionar la música en directe amb el cinema d’animació més actual i artístic per als més petits casa, perquè gaudeixin d’una primera experiència cinematogràfica amb tots els sentits.


Distribució de cinema infantil independent

Distribució de cinema infantil independent

A Rita&Luca Films ens dediquem a seleccionar de forma acurada pel·lícules i curtmetratges que considerem que reuneixen qualitat artística i pedagògica alhora. Un catàleg de pel·lícules que estrenem en sales comercials de cinema, distribuïm en el circuit cultural no comercial, editem en DVD i fem circular a través de plataformes de video on demand. Si ets una sala de cinema, un centre cultural o una escola i estàs buscant un tipus de cinema diferent, t’oferim un catàleg de films acompanyats de material didàctic per omplir la teva programació.

www.ritalucafilms.com


Disseny i programació de cicles de cinema infantil

Disseny i programació de cicles de cinema infantil

Gràcies a la nostra experiència organitzant des de fa 10 anys El Meu Primer Festival, ens hem convertit en experts en cinema per a nens i nenes. Tenim un coneixement del cinema no comercial que es produeix arreu del món que ens permet dissenyar programacions a mida per a tota mena d’institucions i equipaments culturals que ho requereixin. Fem recerca i tria de pel·lícules, gestionem els drets, elaborem materials didàctics i t’ajudem a produir l’esdeveniment si és necessari.

Cicles temàtics puntuals
Hem dissenyat cicles temàtics de cinema per a la Casa Encendida (Cine y Solidaridad) per a la Fundació Caixa Catalunya (Cinema i arquitectura) o per al festival de literatura infantil Món Llibre (Cinema i contes), per posar alguns exemples.

Projectes estables de cinema infantil


Programació i producció de cinema a la fresca

Programació i producció de cinema a la fresca

Des de MODIband t’oferim tots els serveis relacionats amb l’organització d’un cinema a la fresca que vagi més enllà d’una projecció puntual. Si el que necessites és una programació completa o crear un projecte estable amb personalitat pròpia, et podem oferir una ajuda integral. Des del disseny de la programació, la gestió i contractació dels drets de les pel·lícules, la producció tècnica de l’esdeveniment o l’assessorament i suport en la difusió. Alguns dels exemples amb els que treballem són: