Sala Montjuïc

Cinema a la fresca

Sala Montjuïc

Cicle estiuenc de cinema a la fresca
al Castell de Montjuïc, Barcelona

Sala Montjuïc és un cicle de cinema a la fresca que cada estiu té lloc al Castell de Montjuïc de Barcelona. Des de 2003 ofereix vetllades de cinema i música en viu amb l’oportunitat de sopar i fer un pícnic a la fresca amb els amics i gaudir de bon cinema en versió original sota les estrelles. Una selecció de clàssics de tots els temps, cinema recent, pel·lícules d’autor i cinema musical. Sala Montjuïc és ja un clàssic de les nits d’estiu a Barcelona, una mostra de cinema per la qual hi passen al voltant de 30.000 espectadors cada any.

Galeria d'imatges

Castell de Montjuïc, Barcelona


De principis de juliol a mitjans d'agost


Més de 30.000 espectadors


Xarxes socials del festival:

ProjectesEl Meu Primer Festival

Cinema infantil d'autor

El meu primer festival

Festival internacional de cinema per a nens i nenes, a Barcelona, Madrid i altres localitats

El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys, que contribueix a la difusió d’un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps. El festival va dirigit al públic familiar i escolar amb l’objectiu d’entretenir i educar, estimular la imaginació i la creativitat, i despertar l’esperit crític. Té lloc cada tardor a Barcelona, Madrid i una desena de poblacions catalanes més. El Meu Primer Festival és un aparador de la creació contemporània pel que fa al cinema per a nens, alhora que una eina per l’educació de la mirada cinematogràfica.

Galeria d'imatges

Rita & Luca Films

Distribuïdora de cinema infantil

Rita & Luca Films

Distribuïdora de cinema de qualitat per a nens i nenes. Un cinema diferent, artístic i educatiu

Rita & Luca Films és una distribuïdora de cinema per a nens i nenes que proposa una acurada selecció de pel·lícules amb encant, tendres i divertides per a volar amb la imaginació. Programes de curts sota un mateix fil temàtic i llargmetratges de qualitat artística i pedagògica són els nostres trets d’identitat. A Rita & Luca Films creiem en un cinema que meravelli als nens, que els faci créixer, que els diverteixi i els tracti com a éssers intel·ligents, imaginatius i crítics. Des de l’excel·lència artística, la voluntat educativa i el sentit de l’entreteniment.