Sala Montjuïc

Cinema a la fresca

Sala Montjuïc

Cicle estiuenc de cinema a la fresca
al Castell de Montjuïc, Barcelona

Sala Montjuïc és un cicle de cinema a la fresca que cada estiu té lloc al Castell de Montjuïc de Barcelona. Des de 2003 ofereix vetllades de cinema i música en viu amb l’oportunitat de sopar i fer un pícnic a la fresca amb els amics i gaudir de bon cinema en versió original sota les estrelles. Una selecció de clàssics de tots els temps, cinema recent, pel·lícules d’autor i cinema musical. Sala Montjuïc és ja un clàssic de les nits d’estiu a Barcelona, una mostra de cinema per la qual hi passen al voltant de 30.000 espectadors cada any.

Galeria d'imatges

Castell de Montjuïc, Barcelona


De principis de juliol a mitjans d'agost


Més de 30.000 espectadors


Xarxes socials del festival:

ProjectesEl Meu Primer Festival

Cinema infantil d'autor

El meu primer festival

Festival internacional de cinema per a nens i nenes, a Barcelona, Madrid i altres localitats

El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys, que contribueix a la difusió d’un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps. El festival va dirigit al públic familiar i escolar amb l’objectiu d’entretenir i educar, estimular la imaginació i la creativitat, i despertar l’esperit crític. Té lloc cada tardor a Barcelona, Madrid i una desena de poblacions catalanes més. El Meu Primer Festival és un aparador de la creació contemporània pel que fa al cinema per a nens, alhora que una eina per l’educació de la mirada cinematogràfica.

Galeria d'imatges

Rita & Luca Films

Distribuïdora de cinema infantil

Rita & Luca Films

Distribuïdora de cinema de qualitat per a nens i nenes. Un cinema diferent, artístic i educatiu

Rita & Luca Films és una distribuïdora de cinema per a nens i nenes que proposa una acurada selecció de pel·lícules amb encant, tendres i divertides per a volar amb la imaginació. Programes de curts sota un mateix fil temàtic i llargmetratges de qualitat artística i pedagògica són els nostres trets d’identitat. A Rita & Luca Films creiem en un cinema que meravelli als nens, que els faci créixer, que els diverteixi i els tracti com a éssers intel·ligents, imaginatius i crítics. Des de l’excel·lència artística, la voluntat educativa i el sentit de l’entreteniment.


Cine Ciutadella

Cinema a la fresca

Cine Ciutadella

Cicle de cinema a la fresca a La Ciutadella de Roses

Els jardins de la Ciutadella de Roses es converteixen cada estiu en la sala de cinema per excel·lència de la vila empordanesa de Roses. Els espectadors poden arribar al recinte abans de l’inici de la sessió, i gaudir d’una passejada per les autèntiques muralles de la vila vella de Roses. La programació de cinema combina èxits comercials de qualitat i cinema d’autor, projectats amb versió original amb subtítols. Tot plegat en un ambient distès i relaxat: els assistents poden portar menjar i beguda des de casa, per fer-se el seu pícnic a mida, i llogar gandules al recinte o bé portar cadires plegables o mantes, per fer més còmoda la seva experiència.