Cinexic

Cinema familiar

CINEXIC

Programa d’impuls del cinema infantil en català pel territori

CineXic és una programació estable de pel·lícules infantils en català per a tota la família. Cada mes es projecta una pel·lícula a través d’un circuit de sales arreu del territori, un circuit estable d’espais que aposten pel cinema en català̀. D’aquesta manera produccions de gran qualitat arriben a indrets de Catalunya on fins ara no hi tenien accés. Les pel·lícules, majoritàriament d’origen europeu, estan destinades al públic familiar amb infants d’entre 3 i 12 anys.

Òmnium Cultural impulsa aquest projecte amb la col·laboració de MODIband i Drac Màgic, que han dissenyat la programació, gestionen els drets i distribueixen les pel·lícules a través de les distribuïdores Rita & Luca Films i Pack Màgic

cinexic.cat


Petit CineClub

Cinema infantil

Petit CineClub

Cicle de cinema per a nens i nenes
als centres cívics de Barcelona

Petit Cineclub és una proposta de cinema familiar als centres cívics de Barcelona, que s’emmarca en el projecte Barcelona Districte Cultural. Una cita mensual per apropar un cinema de qualitat als nens i nenes dels diferents barris de la ciutat. Un cinema divertit i educatiu, creatiu i divers, pensat per fer volar la imaginació de petits i grans, així com transmetre valors positius.  El Petit Cineclub proposa pel·lícules d’animació d’arreu del món, presentades per un personatge molt especial que d’una manera lúdica ajudarà als més petits a descobrir la màgia del cinema. A banda de la dinamització abans i després del film els espectadors s’enduen a casa una fitxa d’activitats relacionada amb la pel·lícula que acaben de veure. MODIband dissenya la programació, gestiona els drets dels films, coordina les sessions amb els centres, s’encarrega de les presentacions i dels continguts redaccionals vinculats a cada pel·lícula.


Som Exploradors

Cinema familiar

Som Exploradors

Cicle de cinema familiar al Born, centre de cultura i memòria.

Cicle anual de cinema familiar per descobrir el món a través del cinema. D’octubre a maig s’ofereixen sessions mensuals els diumenges al matí on viatjar a d’altres cultures o èpoques històriques a través del cinema. Les sessions estan presentades per en Rodalmón, un aventurer apassionat del cinema que ajuda als infants i a les famílies a contextualitzar les pel·lícules i a parlar-ne un cop finalitzades. MODIband dissenya la programació, gestiona els drets dels films, i s’encarrega de les presentacions de cada pel·lícula.


Cinema a la fresca Illa Diagonal

Cinema a la fresca

Cinema a la fresca Illa Diagonal

Cicle de cinema a la fresca al mes de juliol als jardins del centre comercial Illa Diagonal

Ja fa més de 10 anys que els jardins del darrere del centre comercial Illa Diagonal alberguen cada estiu un cicle de cinema a la fresca en versió original. Gespa, gandules, restaurants on poder comprar el sopar, i una programació variada de cinema i curtmetratges per fer més més agradables i fresques les nits d’estiu a Barcelona. MODIband dissenya la programació, gestiona els drets dels films i s’encarrega de tota la producció de l’esdeveniment.


Filmoteca per a les escoles

Cinema per a les escoles

Filmoteca per a les escoles

Programa anual de cinema per a escoles a la Filmoteca de Catalunya

El programa Filmoteca per a les Escoles té l’objectiu de fomentar l’interès d’infants i joves cap al cinema, així com formar els espectadors del futur posant en valor el patrimoni cinematogràfic de Catalunya. Per això ofereix diverses activitats adreçades a tots els nivells educatius: sessions matinals de cinema i sessions d’iniciació al llenguatge cinematogràfic acompanyades de material didàctic, tallers, visites, itineraris temàtics i recursos per al professorat. Des de MODIband dissenyem part de la programació d’aquestes sessions escolars i ens fem càrrec també de redactar els materials didàctics derivats, així com de dur a terme les presentacions de totes les sessions de cinema que programem.


CosmoNits de pel·lícula

Cicle de cinema i de ciència ficció

CosmoNits de pel·lícula

Nits de cinema i ciència-ficció a la Plaça de la Ciència del CosmoCaixa

Les CosmoNits és un cicle de cinema i ciència-ficció que té lloc al CosmoCaixa  de Barcelona des del 2015  durant 5 setmanes. Una oportunitat per descobrir les exposicions temàtiques que acull aquest museu a l’estiu i gaudir tot seguit d’una vetllada a la fresca de cinema i música en viu. Cada any MODIband dissenya una programació temàtica de cine a mida segons les exposicions temporals, fa la programació musical i coordina la producció tècnica de l’esdeveniment.


Petits Cinèfils

Cinema familiar

Petis Cinèfils

Programació estable de cinema familiar als centres CaixaForum d’Espanya

Petits Cinèfils és una programació estable de cinema familiar que MODIband programa i gestiona pels diferents centres culturals CaixaForum arreu d’Espanya amb l’objectiu de crear públics i nous cinèfils a partir de sessions de cinema familiars amb valor afegit. Petits Cinèfils ofereix cicles de pel·lícules dedicats a autors o estudis de producció d’arreu del món, i complementa el visionat dels films amb presentacions a càrrec d’experts o dels equips artístics que hi ha darrera les pel·lícules. MODIband dissenya les programacions i tots els continguts redaccionals, gestiona els drets dels films, i coordina les presentacions amb experts i directors.